Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Plantegning til dit drømmehus

Hos LM Huse har vi stor ekspertise inden for arkitektegnede huse. Drømmer du derfor om at få specialbygget et hus, hvor du selv kan være med i processen – helt fra den første plantegning til det færdige hus, så er vi de helt rette at tage kontakt til. Vi har tegnet mange forskellige plantegninger til huse gennem årene.

Processen med plantegningen

En plantegning er god at tage udgangspunkt i og søge inspiration udfra, når man skal have tegnet et hus. Hos LM Huse kan vi skræddersy en plantegning præcis efter dit ønske – herunder er det muligt at tage inspiration fra de forskellige plantegninger, som vi allerede har tegnet. På den måde kan du smelte dem sammen til din drømmebolig.

Vi har blandt andet plantegning på følgende:


Vi fremsender et første udkast af tegningen, hvorefter du kan komme med dine tilføjelser og justeringer. Dernæst tegner og justerer vi tegningen, så den passer til dine ønsker. Er du i tvivl om, hvordan din plantegning skal se ud, kan du komme ind og besøge os i vores showroom, hvor vi kan fremvise både tegninger og forskellige materialer.

Få et godt tilbud

Overvejer du derfor at designe dit eget hus, og være med til at tegne din plantegning, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder vores hjælp i for eksempel Varde og Bramming fra vores base i Esbjerg. Kontakt os i dag på telefon 75 15 15 22 eller e-mail: rj@lm-huse.dk​. 

Længdehuse​

Vinkelhuse​

Knækhuse

H-huse

Fladtagshuse

Pyramidehuse

Plantegninger er på vej...​

1½ plans huse

Carporte

Bliv kontaktet for en uforpligtende dialog

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

​LM Huse

Snedkervej 13, 6710 Esbjerg V - Telefon: 75 15 15 22 - E-mail: rj@lm-huse.dk - CVR: 13591601