Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Længdehuse​

Vores længdehuse er det klassiske og stilrene hus, der opfylder enhver families behov.

Hvad enten der er tale om seniorparret, der blot skal bruge de mest nødvendige kvadratmeter, den unge familie, der skal bygge for første gang, eller den helt store familie, der ønsker et klassisk design med lidt ekstra plads til at udfolde sig på, så kan vores længdehuse opfylde alle behovene.

Længdehuse er kendetegnet ved de rene linjer og den funktionelle indretning. Et længdehus er en moderne villa, der er nem at placere på hvilken som helst grund, og som giver store muligheder for at lege med indretningen.

Din drømmebolig med et længdehus

Vores længdehuse kommer i flere forskellige størrelser alt efter, hvilken planløsning du har brug for. Herunder ses udvalget, men planløsningen er blot til inspiration. Vi skræddersyr længdehuset efter jeres behov, og der er stor mulighed for at sætte jeres helt eget præg på boligen.

Vi bygger længdehuse efter vores kunders ønsker og krav og med tanke på den moderne families behov til en energioptimeret og fremtidssikker bolig.

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger om længdehuse. Vi kan kontaktes på telefon 75 15 15 22​ eller e-mail: rj@lm-huse.dk​.

​​

Bliv kontaktet for en uforpligtende dialog

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

​LM Huse

Snedkervej 13, 6710 Esbjerg V - Telefon: 75 15 15 22 - E-mail: rj@lm-huse.dk - CVR: 13591601