Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Arkitekttegnede typehuse - fra tegning til indflytning

Går du med drømmen om et nyt arkitekttegnet hus i omegnen af Esbjerg, Varde eller Bramming, så lad LM Huse klare opgaven for dig.

Stor erfaring i arkitekttegnede huse

Vi er et topprofessionelt totalentreprenørfirma med mere end 40 års erfaring i udvikling og opførsel af arkitekttegnede huse.

Herunder kan du se vores forskellige arkitekttegnede typehuse i ni forskellige modeller. Under hvert enkelt typehus kan du finde en lang række plantegninger, der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Typehuse efter dine behov

Vi bygger arkitekttegnede huse med fokus på vores kunder konkrete behov og ønsker til deres drømmebolig. Det betyder, at vi kan skræddersy en løsning, så de arkitekttegnede typehuse opfylder lige netop dig og din families individuelle behov.

Gennem god dialog og et tæt samarbejde finder vi sammen den løsning, der matcher jeres ønsker til typehuse. Uanset hvilken løsning inden for vores arkitekttegnede huse, du vælger, er du sikret en unik og smuk lavenergibolig, der lever op til den danske families moderne behov.

Vi bygger fremtidssikre arkitekttegnede huse

Alle de arkitekttegnede huse er kendetegnet ved nogle absolut gennemtænkte helhedsløsninger med inspirerende arkitektur, design og funktionelle detaljer. Vi leverer fremtidssikrede, arkitekttegnede typehuse, hvor der er lagt vægt på et klassisk og moderne design med smukke detaljer og en gennemført kvalitet.

Klik dig ind på de enkelte typehuse herunder og se mere om vores arkitekttegnede huse.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 75 15 15 22 eller sende os en e-mail på: rj@lm-huse.dk, hvis du har spørgsmål til vores arkitekttegnede typehuse eller ønsker at tage en samtale om dine ønsker og tanker til jeres drømmehus. 

Se typehus galleri

Bliv kontaktet for en uforpligtende dialog

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

​LM Huse

Snedkervej 13, 6710 Esbjerg V - Telefon: 75 15 15 22 - E-mail: rj@lm-huse.dk - CVR: 13591601